De gratis Driver Manager-tool in PC Health Advisor is met pensioen. Omdat de database geen updates meer ontvangt, hoeven er geen resultaten te worden geretourneerd. Merk op dat Microsoft driver-updates opneemt in hun Windows-updates. Als je een nieuwer systeem hebt, is dit al inbegrepen.

Uw abonnement bevat gratis ondersteuning voor verschillende problemen. Als er een specifiek probleem met het stuurprogramma is dat u probeert op te lossen, geeft u ons dan zo veel mogelijk informatie over het stuurprogramma en de problemen die u bent tegengekomen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.