Na een scan kunt u een gedetecteerd item verplaatsen naar de pagina Instellingen negeren. Tijdens de stap Fix wordt een lijst met gedetecteerde items weergegeven. Door een item te negeren, past PC Health Advisor geen fix toe en negeert het in plaats daarvan voor aankomende scans. Op de pagina Instellingen negeren kunt u items uit de lijst verwijderen.

Privacyitems die werden gedetecteerd, hebben geen optie Negeren. In plaats daarvan kunt u deze items uitschakelen met de functie Privacyinstellingen.

Om te beginnen wordt hier een voorbeeld gegeven van het negeren van een gedetecteerd item uit de scan.

Om een item naar de Ignore-instellingenlijst te sturen:

1. Klik op de koppeling Bewerken die is gekoppeld aan een van de gescande categorieën items.
  2. Klik op Negeren aan het einde van elk artikel.
  3. Klik op Ja.

Het item wordt verwijderd uit de lijst met gedetecteerde problemen en wordt geplaatst in de lijst die wordt gevonden op de pagina Instellingen negeren.

Instellingenpagina negeren

U kunt de pagina Negeerinstellingen bekijken om de lijst met items te zien die zijn genegeerd voor aankomende scans.

Om de pagina Negeerinstellingen te bekijken:

Klik in het hoofdvenster op het tabblad Instellingen en klik op de knop Instellingen negeren.
U kunt een categorie uitbreiden om de weergegeven items weer te geven.

Ga als volgt te werk om een item op de pagina Instellingen negeren uit te vouwen:

1. Klik op het gebied van de categoriekop.
  2. U kunt items in de lijst verwijderen zodat ze opnieuw beschikbaar zijn om te worden gescand en gedetecteerd.

Items uit de lijst verwijderen op de pagina Instellingen negeren:

Klik op de bijbehorende knop Pictogram verwijderen.