De PC Health Advisor About (i) -pagina bevat belangrijke informatie over uw product. Op deze pagina kunt u ook controleren op productupdates en uw licentiesleutel registreren, vernieuwen of verwijderen.

Om de About (i) -pagina te bekijken, doet u het volgende:

Klik in het hoofdvenster op de knop (i) in de rechterbovenhoek van het venster.
De items die worden vermeld op de pagina Over zijn onder meer uw productversie, registratie-informatie en controles voor het niet meer registreren.

Registratie en uitschrijving

Het gedeelte onderaan de About-pagina geeft registratie-informatie en besturingselementen voor de-registratie weer.

Uw licentiecode vernieuwen

Als uw licentie bijna verloopt, kunt u deze verlengen. U hebt een internetverbinding nodig om uw licentie te verlengen.

Om uw licentiesleutel te verlengen:

1. Selecteer in het hoofdvenster de knop (i) rechtsboven.
2. Klik op de knop Vernieuwen. Uw internetbrowser wordt geopend.
3. Volg de stappen zoals aangegeven.
4. Sluit het programma af.
5. Start PC Health Advisor, selecteer de knop (i) in het hoofdvenster en controleer de abonnementsdatum om te controleren of de licentie nieuw is.

Als u uw licentie verlengt terwijl er nog tijd overblijft voor uw vorige registratie, wordt de tijd hieraan toegevoegd.

Extra licenties kopen

U kunt ook nieuwe licenties aanschaffen die u kunt gebruiken om PC Health Advisor op andere computers uit te voeren.

Om extra licentiesleutels te kopen:

1. Selecteer in het hoofdvenster de knop (i) rechtsboven.
2. Klik op de knop Extra licenties kopen. Er wordt een internetbrowser geopend.
3. Volg de stappen zoals aangegeven.

De-registratie

Er zijn situaties waarbij u uw voordeel kunt doen door PC Health Advisor ongedaan te maken. In het geval dat u naar een nieuwe computer migreert of uw computer opnieuw bouwt om een nieuw of nieuw besturingssysteem te gebruiken, wilt u de Dehost-functie gebruiken.

Om uw licentiesleutel te dehosten, doet u het volgende:

1. Selecteer in het hoofdvenster de knop (i) rechtsboven.
2. Klik op de knop Host verwijderen in het venster.
3. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

Er zijn bepaalde situaties waarin u het product Unlicense moet gebruiken om wat hostinformatie te behouden. Als uw licentie bijvoorbeeld is verlopen en u een nieuwe licentie hebt gekocht, moet u beginnen met Unlicensing the program zodat u de nieuwe sleutel kunt invoeren.

Om het product zonder licentie te licentiëren, doe je het volgende:

1. Selecteer in het hoofdvenster de knop (i) rechtsboven.
2. Klik op de knop Licentie verwijderen onderaan het venster.
3. Klik in het bevestigingsvenster op Ja.

Updates

Gedurende de hele levensduur van uw abonnement ontvangt u gratis productupdates. Standaard voert PC Health Advisor automatisch controles uit op updates wanneer u uw systeem opstart. U kunt de optie Overzicht van de update aanpassen om geplande update-tijden te configureren als u dat wilt.

Om de programma-update-opties te wijzigen:

1. Klik in het hoofdvenster op de knop (i) in de rechterbovenhoek van het venster. Klik op de knop Opties bijwerken...
2. Kies Automatische update, Aangepaste update of Update uitschakelen
3. Pas de instellingen aan uw specificaties aan en klik op Opslaan.

Automatische of aangepaste updates

U kunt PC Health Advisor instellen om binnen een periode van één week automatisch op updates te controleren of u kunt een aangepaste update maken waarin u een of meer dagen van de week en het tijdstip van de update selecteert.

Om automatische updates te configureren:

1. Klik in het hoofdvenster op de knop (i) in de rechterbovenhoek van het venster.
2. Klik op de knop Opties bijwerken....
3. Selecteer de optie Auto Update.

Aangepaste updates configureren:

1. Klik in het hoofdvenster op de knop (i) in de rechterbovenhoek van het venster.
2. Klik op de knop Opties bijwerken....
3. Selecteer de optie Aangepaste update.
4. Wijzig de instellingen.

U kunt ook het 'Privacybeleid' en ook de 'Lees EULA' lezen - Licentieovereenkomst eindgebruikers.

Er is ook de mogelijkheid om PC Health Advisor hier te deïnstalleren.