Als PC Health Advisor als verlopen wordt weergegeven na een recente update, moet u het verwijderen en opnieuw installeren.

Voordat u ParetoLogic PC Health Advisor verwijdert, moet u controleren of het programma volledig is afgesloten. U kunt PC Health Advisor direct links van de klok in het systeemvak minimaliseren voor een snelle toegang. Als PC Health Advisor vanuit het systeemvak actief is, klikt u met de rechter muisknop op het pictogram in het systeemvak en selecteert u afsluiten.

Volg deze stappen om een programma te verwijderen:

1. Ga naar je bureaublad en druk op de Windows Start-toets op je toetsenbord.
  2. Kies Configuratiescherm of typ Configuratiescherm en selecteer het uit de lijst.
  3. Onder de sectie Programma's, kiest u Een programma verwijderen (of Programma's en functies).
    • Als alternatief kunt u in een Windows 8/10-systeem met de rechtermuisknop klikken op het pictogram Start (vier tegelwerk) in de linkerbenedenhoek en kies 'Programma's en eigenschappen' of 'Apps en functies' daar.
  4. Selecteer het programma dat u wilt verwijderen.
  5. Klik op de knop Verwijderen.

Nadat u PC Health Advisor hebt verwijdert, moet u het opnieuw downloaden en nogmaals installeren. Neem contact met ons op als er problemen optreden bij de installatie van het programma.

Let op: Indien u de Engelse versie van PC Health Advisor wilt vervangen door de Nederlandse variant, zorgt u er dan voor dat u allereerst de Engelstalige versie compleet verwijdert.

U kunt PC Health Advisor als volgt installeren:

1. Ga naar: http://installers.paretologic.com/pchealthadvisor/nl/revenuewire/ en download PC Health Advisor.
  2. Klik op Uitvoeren om de installatie te starten.
  3. Volg de aanwijzingen, klik op Volgende om door te gaan en op Ik ga akkoord om de licentieovereenkomst te accepteren.
  4. Selecteer een Standaard of een Aangepaste installatie.
  5. Klik op de knop Volgende.
  6. Selecteer de locatie waar u PC Health Advisor wilt installeren. We raden de volgende locatie aan: 'C:\Program Files\ParetoLogic\PCHA'.
  7. Klik op Installeren.
  8. Selecteer ParetoLogic PC Health Advisor uitvoeren en klik op Voltooien.

Nadat PC Health Advisor is geïnstalleerd en uitgevoerd, kunt u het programma als volgt registreren:

1. Open het programma en klik op de knop "i" bovenin rechts.
  2. Typ uw licentiecode in het betreffende tekstveld.
  3. Klik vervolgens op OK.