U kunt Firefox bij het afsluiten van het programma automatisch de browsegeschiedenis laten wissen.

Zo kunt u de geschiedenis automatisch laten wissen:

1. Klik bovenin het venster van Firefox op Extra en selecteer Opties...
  2. Klik op het tabblad Privacy.
  3. Selecteer naast "Firefox zal:" de optie Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  4. Een reeks opties verschijnt. Houd voorlopig de standaardopties aan.
  5. De laatste optie is Geschiedenis wissen zodra Firefox sluit, selecteer deze optie.
  6. Klik op de knop Instellingen naast deze optie om precies op te geven welke informatie automatisch gewist wordt.
  7. Klik op OK in alle open menu's om de wijzigingen op te slaan.