De instellingen voor de privacy-scan van ParetoLogic PC Health Advisor bevat de volgende onderdelen:

• Windows-cache en geschiedenis
  • Internetbrowsergeschiedenis
  • Geschiedenis Chat en Instant Messaging
  • Geschiedenis van MS Office
  • Geschiedenis Multimedia
  • Geschiedenis bestanden delen
  • Prullenbak e-mail
  • Geschiedenis toepassingen van derden

U kunt de instellingen voor de privacy-scan als volgt bewerken:

1. Open ParetoLogic PC Health Advisor
  2. Klik op de knop Instellingen.
  3. Klik op de knop Privacy- instellingen.
  4. Blader door de lijst en verwijder de selectie voor de gebieden die u niet wilt scannen.

OPMERKING: U kunt hele categorieƫn uit de scan verwijderen of op de titel van een categorie klikken om de subcategorieƫn voor elke categorie uit te vouwen en te bewerken.