Let op: Indien u de Engelse versie van PC Health Advisor wilt vervangen door de Nederlandse variant, zorgt u er dan voor dat u allereerst de Engelstalige versie compleet verwijdert.

U kunt PC Health Advisor als volgt installeren:

1. Ga naar: http://installers.paretologic.com/pchealthadvisor/nl/revenuewire/ en download PC Health Advisor.
  2. Klik op Uitvoeren om de installatie te starten.
  3. Volg de aanwijzingen, klik op Volgende om door te gaan en op Ik ga akkoord om de licentieovereenkomst te accepteren.
  4. Selecteer een Standaard of een Aangepaste installatie.
  5. Klik op de knop Volgende.
  6. Selecteer de locatie waar u PC Health Advisor wilt installeren. We raden de volgende locatie aan: 'C:\Program Files\ParetoLogic\PCHA'.
  7. Klik op Installeren.
  8. Selecteer ParetoLogic PC Health Advisor uitvoeren en klik op Voltooien.

Nadat PC Health Advisor is geïnstalleerd en uitgevoerd, kunt u het programma als volgt registreren:

1. Open het programma en klik op de knop "i" bovenin rechts.
  2. Typ uw licentiecode in het betreffende tekstveld.
  3. Klik vervolgens op OK.

Als u de gegevens over uw licentiesleutel kwijt bent, neemt u dan contact met ons op.