Browser Helper Objects (BHO's) zijn aanvullingen op uw internetbrowser die vaak als werkbaken of invoegtoepassingen ('add-ons') worden weergegeven.

1. Open het tabblad Optimaliseren en klik op de knop Browser Object Manager.
  2. Plaats in de lijst met Browser Helper Objects op uw computer een vinkje naast alle objecten die u wilt inschakelen.
  3. Verwijder het vinkje naast alle objecten die u wilt uitschakelen.

U kunt ook de knoppen Alles inschakelen of Alles uitschakelen gebruiken om alle browserobjecten in of uit te schakelen.

Als u niet zeker bent over bepaalde onderdelen, kunt u hiernaar Googelen. Elk legitiem Browser Helper Object moet een website hebben die door de ontwikkelaar is gemaakt om meer informatie te bieden.