U kunt de Bestandextensiebeheerder gebruiken om informatie op te halen over een bepaald bestandstype en een lijst met aanbevolen software waarmee u het bestand kunt openen.

Zou kunt u Bestandsextensiebeheerder gebruiken:

1. Klik op het tabblad Optimaliseren.
  2. Klik op de knop Bestandextensiebeheerder.
  3. Typ de bestandextensie in het tekstvak Bestandextensie (bijvoorbeeld: .doc of .xlsx)
  4. Klik vervolgens op de knop Software zoeken.

In de lijst met resultaten staat gratis software bovenaan en wordt betaalde software op beste gemiddelde beoordeling gesorteerd.

In sommige gevallen kan een bestandsextensie voor meerdere toepassingen worden gebruikt. De meest voorkomende mogelijkheden staan bovenaan de lijst.

Het voorgestelde programma downloaden:

1. Klik op de knop Downloaden naast het programma.
  2. Als de download niet automatisch start, opent uw browser de downloadsite.