Het kan zijn dat de scan 'Geschiedenis van toepassingen van derden' van PC Health Advisor conflicten met het programma veroorzaakt.

Zo kunt u bepalen of dit het geval is:

1. Open PC Health Advisor.
  2. Klik op het tabblad Instellingen.
  3. Klik op Privacy- instellingen.
  4. Klik op Geschiedenis toepassingen van derden om een lijst met relevante onderdelen te bekijken.
  5. Zoek het programma op dat problemen geeft en verwijder het vinkje ernaast.

Neem contact op met onze supportafdeling als de problemen zich blijven voordoen.

Geef een volledige beschrijving van het probleem:

• Beschrijf nauwkeurig welke problemen u hebt.
  • Beschrijf welke handelingen u op de computer deed op het moment dat het probleem optrad.
  • Beschrijf alle informatie met betrekking tot de configuratie van uw computer met betrekking tot het probleem, zoals hardware, besturingssysteem en andere software die bij de fout betrokken was.

Wij zijn hier om te helpen.