Het verwijderen van opgeslagen wachtwoorden en aanmeldingsgegevens verhoogt de veiligheid van uw gegevens. Het is echter geen kritieke beveiligingsstap en kan over het algemeen veilig worden uitgeschakeld.

Om te voorkomen dat PC Health Advisor wachtwoorden voor internetbrowsers verwijdert:

1. Open PC Health Advisor, klik op het tabblad Instellingen en vervolgens op de knop Privacy- instellingen.
  2. Selecteer het gedeelte Internetbrowsergeschiedenis.
  3. Vouw de categorie uit die overeenkomt met de browser die u gebruikt door erop te klikken.
  4. Verwijder het vinkje voor Opgeslagen wachtwoorden/wachtwoorden, samen met eventuele andere categorie├źn die u niet wilt laten opschonen.

Afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau, kunt u ook "Cookies", "Favorieten", "Geschiedenis (bezochte sites)" en "Formuliergegevens automatisch invullen" uitschakelen.