Houd er rekening mee dat één licentie slechts voor één computer geldig is, maar op elk moment naar elke computer kan worden verplaatst. Verwijder hiervoor eerst de licentiesleutel van de oude computer.

Om uw licentiesleutel te verwijderen:

1. Druk in het hoofdvenster op de knop (i) rechtsboven.
  2. Klik op de knop Host verwijderen onderaan het venster.
  3. Klik op Ja om uw licentiesleutel te verwijderen.

Nu kunt u uw licentiesleutel invoeren op een andere computer.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als de oude computer niet meer beschikbaar is om zonder licentie te worden verstrekt of als u het probleem anders niet kunt oplossen. Wij helpen u graag!