Als u onlangs een scan hebt uitgevoerd met PC Health Advisor, is het mogelijk dat uw Chrome-bladwijzers zijn verwijderd. Dit komt omdat Chrome bladwijzergegevens opslaat op één locatie die ook wordt gebruikt voor het opslaan van informatie over uw browsegeschiedenis. Wanneer uw browsegeschiedenis is verwijderd, kunt u ook bladwijzergegevens kwijtraken.

Om te voorkomen dat PC Health Advisor deze informatie in de toekomst verwijdert:

1. Open PC Health Advisor en klik op het tabblad Instellingen bovenaan.
  2. Klik op het pictogram Privacy- instellingen.
  3. Schakel onder Internet-browsegeschiedenis Google Chrome uit