Het is normaal dat PC Health Advisor bij elke scan resultaten vindt. Hier zijn een paar algemene redenen waarom in elke categorie resultaten worden gevonden:

Privacy-bestanden:

Uw computer houdt altijd uw activiteiten bij en slaat deze informatie op in caches, tijdelijke internetbestanden en andere locaties. De scan op privacy-bestanden in PC Health Advisor verwijdert deze bestanden, maar sommige worden automatisch opnieuw aangemaakt door het besturingssysteem. Als ze opnieuw worden gemaakt, worden de gegevens die erin opgeslagen lagen daaruit verwijderd. Zodra de computer herstart, worden de oude bestanden verwijderd en worden nieuwe versies aangemaakt, maar dan minus uw persoonlijke gegevens.

Actieve processen:

Actieve processen maken deel uit van programma's die op dit moment op uw computer draaien. Dit deel van de scan zoekt naar actieve malware-processen en schakelt deze uit. Ook legitieme actieve programma's worden opgenomen. Als uw computer bijvoorbeeld door een antivirusprogramma wordt beschermd, ziet u de processen in de Actieve processen-scan. Uw computer voert altijd processen uit, waardoor PC Health Advisor in deze categorie altijd resultaten zal weergeven.

Opstartonderdelen:

Dit zijn de programma's die zijn ingesteld om te starten bij het inschakelen van de computer. Als programma's zijn ingesteld om bij het opstarten te laden, zult u in deze categorie resultaten zien. Uw antivirusprogramma laadt bijvoorbeeld bij het inschakelen van de computer. In dat geval verschijnt het antivirusprogramma in elke scan van de Opstartonderdelen van PC Health Advisor.