Als u na het uitvoeren van een scan met PC Health Advisor nog steeds een probleem ondervindt, neemt u contact op met onze ondersteuningsafdeling.

Beschrijf in detail het probleem dat u ondervindt:

• Een gedetailleerd overzicht van de problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Krijgt u bijvoorbeeld een foutmelding? Zo ja, wat staat er?
  • Wat deed u op uw computer toen het probleem voor het eerst optrad?
  • Welk Windows-besturingssysteem gebruikt u?
  • Heb je de nieuwste Windows-updates geïnstalleerd?

Als u een foutmelding, kunt u ons dan een schermopname van deze melding sturen en ons laten weten wanneer deze zich voordoet?

Volg de onderstaande instructies om een screen capture nemen:

1. Als u de inhoud bekijkt waarvan u een schermafbeelding wilt maken, drukt u op de toets “PrtScn” of “Print Screen” op het toetsenbord (deze staat meestal naast de F12-toets).
    • Nadat u op “PrtScn” hebt gedrukt, verschijnt er geen melding dat er iets is gebeurd. Dit is normaal.
  2. Open vervolgens Paint (ga naar Start > Alle programma’s > Bureau-accessoires> Paint
    • Of open Microsoft Word of WordPad.
  3. Klik op het menu ‘Bewerken’ linksboven in het venster en kies ‘Plakken’.
  4. Sla het document vervolgens op een plaats op die u gemakkelijk kunt terugvinden.
  5. We adviseren het bureaublad.
  6. Nadat u de schermafbeelding hebt opgeslagen, kunt u deze naar ons opsturen. De meeste e-mailprogramma’s maken gebruik van een paperclip icoon om bijlagen toe te voegen.