U kunt problemen ondervinden met ParetoLogic Software als u een hoog niveau van actieve bescherming op uw antivirusprogramma of andere beveiligingssoftware op uw systeem hebt. Uit veiligheidsoverwegingen hebben de meeste antivirusprogramma's een functie die in realtime scant en constant op de achtergrond draait. Dit kan de snelheid en efficiëntie van onze software beïnvloeden. In sommige gevallen komen de programma's in conflict als de Paretologic Software geblokkeerd is om bepaalde taken uit te voeren.

Neem even de tijd om elk onderdeel van antivirus-, internetbeveiligings- en spywarebeveiligingssoftware dat op uw systeem draait te overwegen. Elke computer is anders, dus het is onmogelijk voor ons om exacte informatie hierover te geven zonder uw systeem te kennen.

We hebben geconstateerd dat het tijdelijk uitschakelen van de resident / real-time / autoprotect-scanner van deze programma's ervoor zorgt dat uw ParetoLogic-software effectief werkt binnen een acceptabel tijdsbestek.

Als het probleem zich blijft voordoen, raden we u aan PC Health Advisor te verwijderen en
opnieuw te installeren om het probleem op te lossen.