Af en toe bent u de bladwijzers (favorieten) van Firefox kwijt nadat u een scan hebt uitgevoerd met PC Health Advisor. Dat komt doordat Firefox de bladwijzergegevens op een locatie opslaat die ook gebruikt wordt om informatie over de browse-geschiedenis (internetpagina's die u eerder hebt bezocht) te bewaren. Als uw browse-geschiedenis verwijderd wordt, kunt u ook de informatie over bladwijzers verliezen.

Om te voorkomen dat PC Health Advisor deze informatie in de toekomst verwijdert:

1. Open PC Health Advisor en klik in het beginscherm bovenaan op het tabblad Instellingen.
  2. Klik op Privacy-instellingen.
  3. Klik onder Internet browsegeschiedenis op Firefox (klik op een categorie om deze uit of samen te vouwen).
  4. Verwijder de selectie van Browsegeschiedenis, samen met andere categorieën die u niet wilt opruimen.

Nadat u deze wijzigingen hebt aangebracht, zal PC Health Advisor de bladwijzers van Firefox niet meer verwijderen tijdens een scan.

Klik op deze koppeling voor meer informatie over het herstellen van verloren bladwijzerrechten.