Het opnieuw verschijnen van items in het gedeelte Privacy van de scan heeft betrekking op bestanden in Windows die informatie bevatten over surfen op het internet, het gebruik van toepassingen en het gebruik van bestanden of documenten. Wanneer het gedeelte Privacy wordt gescand, detecteert het de bestanden die deze informatie bevatten en stelt deze in voor verwijdering wanneer de computer vervolgens opnieuw wordt opgestart. Deze bestanden worden nog steeds gedetecteerd totdat de computer opnieuw is opgestart en Windows zal deze tijdens het opstartproces verwijderen en vervolgens opnieuw maken.

Als u de items zojuist hebt verwijderd, zal de volgende keer dat u scant deze bestanden nog steeds detecteren, ook al bevatten deze geen informatie.