Privacy-instellingen is een optie van PC Health Advisor die ontworpen is om delen van uw computer op te ruimen waar informatie over de bezochte internetpagina's is opgeslagen. Als u bestanden in uw map "verwijderde onderdelen" of "tijdelijke bestanden" plaatst, zal PC Health Advisor deze bestanden verwijderen.

Zo kunt u voorkomen dat PC Health Advisor verwijderde of tijdelijke bestanden verwijdert:

1. Open PC Health Advisor en klik op de knop Klik om scan te starten.
  2. Wacht op de scanresultaten.
  3. Klik op de knop Bewerken rechts van Privacy-bestanden.
  4. Wis alle keuzevakjes onder Prullenbak e-mail.

Hiermee voorkomt u dat de software uw bestanden uit de map met verwijderde onderdelen verwijdert.

U kunt ook kiezen om uw bestanden op te slaan in een map die niet door PC Health Advisor gewist wordt. Over het algemeen moet u voorkomen dat belangrijke bestanden worden opgeslagen in een map met verwijderde bestanden of in een map "Temp" of tijdelijke mappen.