Waarom worden mijn 'favorieten' verwijderd na het gebruik van PC Health Advisor?

Standaard zal PC Health Advisor uw favorieten of bladwijzers niet als onderdeel van een scan verwijderen, maar u kunt deze optie eenvoudig in- of uitschakelen.

Standaard Privacy Scan-instellingen verwijderen items in de volgende categorieën:

• Windows-cache en geschiedenis
  • Internetbrowsergeschiedenis
  • Geschiedenis Chat en Instant Messaging
  • Geschiedenis van MS Office
  • Geschiedenis Multimedia
  • Geschiedenis bestanden delen
  • Prullenbak e-mail
  • Geschiedenis toepassingen van derden

De 'favorieten' vallen onder de categorie '
Internetbrowsergeschiedenis'.

Bewerk uw Privacy Scan-instellingen:

1. Open ParetoLogic PC Health Advisor
  2. Klik op de knop Instellingen
  3. Klik op de knop Privacy-instellingen
  4. Blader nu door de lijst en verwijder het vinkje bij gebieden die u niet wilt scannen - Internetbrowsergeschiedenis
  5. Schakel de optie 'Favorieten' uit