PC Health Advisor is een hulpprogramma dat er voor zorgt dat uw computer optimaal functioneert. Een krachtige en effectieve scantechnologie wordt toegepast om alle problemen, die automatisch hersteld kunnen worden, te diagnostiseren en op te lossen. Daarnaast bevat PC Health Advisor een flink aantal hulpmiddelen waarmee u eenvoudig de prestaties van uw computer kunt verbeteren. Met PC Health Advisor kunt u net zoveel instellingen aanpassen als u maar wilt.

PC Health Advisor omvat:

• Een scan om ongewenste onderdelen in het register van Windows te ontdekken.
  • Instellingen die u eenvoudig kunt aanpassen om het geheugengebruik te optimaliseren.
  • Een hulpmiddel voor het opsporen en beheren van dubbele bestanden.
  • Een schijfbeheerder om uw cache en geschiedenis te verwijderen.
  • Een opstartbeheerder om onderdelen uit te schakelen die automatisch worden uitgevoerd, zodat u hulpbronnen kunt uitsparen en de opstarttijd kunt versnellen.
  • En nog veel meer!

Net als bij alle toepassingen van ParetoLogic hebt u ook toegang tot ons meermalen bekroond ondersteuningsteam, mocht u hulp nodig hebben.