Als u een bericht ontvangt waarin staat dat het aantal zitplaatsen is overschreden of de licentie is alleen bedoeld voor één computer, is deze fout meestal het gevolg van een antipiraterijmogelijkheid van onze software.

Houd er rekening mee dat één licentie slechts voor één computer geldig is, maar op elk moment naar elke computer kan worden verplaatst. Verwijder hiervoor eerst de licentiesleutel van de oude computer.

Om uw licentiesleutel te verwijderen:

OPMERKING: zorg ervoor dat u kennis neemt van uw licentiesleutel voordat u de onderstaande stappen volgt.

1. Druk in het hoofdvenster van PC Health Advisor op de knop (i) rechtsboven.
  2. Klik op de knop Host verwijderen onderaan het venster.
  3. Klik op Ja om uw licentiesleutel te verwijderen.

Nu kunt u uw licentiesleutel invoeren op een andere computer.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam als de oude computer niet meer beschikbaar is om zonder licentie te worden verstrekt of als u het probleem anders niet kunt oplossen. Wij helpen u graag!