Standaard wordt PC Health Advisor ingesteld om tweemaal per week te scannen. Om uw roosterinformatie te bekijken, opent u PC Health Advisor, klikt u op het tabblad Instellingen en vervolgens op de knop Scanplanning.

De scantijd wijzigen:

1. Klik op het schema dat u wilt wijzigen om het te selecteren.
  2. Klik op de knop Bewerken... .
  3. Wijzig de Schedule-instellingen.
  4. Klik OK.

Om meer dan één schema te maken:

1. Klik op de knop Nieuw... .
  2. Voer je gewenste schema in.
  3. Klik OK.

Schema opties:

Begintijd - Uur- en marge-intervallen ingesteld met vervolgkeuzemenu's.

Ingeschakeld Aan - dagen van de week vink selectievakjes aan om een of meer dagen van de week te selecteren.

Om een schema te verwijderen:

1. Klik op het schema dat u wilt wijzigen om het te selecteren.
  2. Klik op de knop Verwijderen.
  3. Klik op Ja.