PC Health Advisor minimaliseert naar het systeemvak als het niet in gebruik is, zodat u nog steeds snel toegang tot alle opties hebt. U kunt rechtsklikken op het pictogram in het systeemvak om het programma te openen of om direct een scan te starten. Door met de muis boven het pictogram te zweven, verschijnt een overzicht van de laatste scanresultaten.

Het minimaliseren naar het systeemvak uitschakelen:

1. Open PC Health Advisor en klik op het tabblad Instellingen.
  2. Klik op Algemene instellingen.
  3. Verwijder het vinkje naast "Afsluitopties weergeven als op de afsluitknop 'x' wordt geklikt" en het punt daaronder "Naar het systeemvak minimaliseren in plaats van afsluiten".