Na het voltooien van een scan, is er met PC Health Advisor een samenvatting van de gedetecteerde items en kunt u de items in de lijst bekijken.

Gedetecteerde problemen zijn over het algemeen ongeldige registeritems of snelkoppelingen die zijn gekoppeld aan niet-bestaande mappen. Er kunnen echter enkele items geldig zijn. We raden u aan items te verwijderen waarvan u weet dat ze ongeldig zijn. Als u problemen ondervindt met uw computer nadat u items hebt verwijderd, kunt u de items herstellen die zijn gerepareerd.
Alle geïdentificeerde problemen worden standaard geselecteerd voor verwijdering. U hebt de optie om de items en de locatie van elk te bekijken, aan te passen welke items zijn geselecteerd, items naar de negeerlijst te verzenden of u kunt ze repareren.

Items beoordelen

De hoofdscancategorieën worden weergegeven met een beschrijving en het totale aantal gedetecteerde problemen.

U kunt alle items in elk van de scancategorieën weergeven en bekijken.

Om de gedetecteerde problemen voor elke categorie te bekijken:

• Klik op de koppeling Bewerken die aan de categorie is gekoppeld.
  • Gebruik de groene navigatiepijlen in de rechterbovenhoek van het venster om naar de volgende categorie te gaan.

Met elk van de pagina's met resultaten worden items samengevouwen zodat ze gemakkelijker kunnen worden bekeken. U kunt klikken om items uit te vouwen om de volledige lijst te bekijken.

Als malware wordt gedetecteerd, wordt deze eerst vermeld, gevolgd door de categorie met het hoogste aantal gedetecteerde items in de categorie met het laagste aantal gedetecteerde items.

Terugkeren naar de pagina Algemene scanresultaten:

• Klik op de knop Algemene resultaten die linksonder in het venster wordt weergegeven.

Nu u de resultaten hebt bekeken, kunt u selecteren welke items u PC Health Advisor wilt laten repareren.