PC Health Advisor biedt een verscheidenheid aan gratis hulpmiddelen om uw bestanden te beheren en schijfruimte vrij te maken op uw pc.

U kunt de pagina Schijf openen vanuit het hoofdvenster van PC Health Advisor.

Om de pagina Schijf te bekijken:

• Klik in het hoofdvenster op het tabblad Schijf.

De gratis-schijfgereedschapsset bevat het volgende:

• Dubbele zoeken: u kunt dubbele bestanden vinden die zich op uw systeem bevinden en deze verwijderen om schijfruimte vrij te maken.
  • Herstelpuntbeheer: u kunt uw systeemherstelpunten beheren om schijfruimte vrij te maken en u kunt uw systeem terugzetten naar een eerder herstelpunt.
  • Defragmenteren: u kunt uw harde schijf defragmenteren om de prestaties te verbeteren.
  • Tijdelijke bestanden verwijderen: wanneer u de tijdelijke items verwijdert, verwijdert u verschillende algemene mappen die tijdelijke bestanden bevatten die door toepassingen zijn gemaakt. U verwijdert ook de tijdelijke cache van Internet Explorer.
  • Recente geschiedenis wissen: bij het wissen van de recente geschiedenisitems verwijdert u recente documentinvoeren voor het startmenu.

Tijdelijke bestanden en recente geschiedenis wissen

Vanaf de pagina Schijf kunt u ruimte vrijmaken met betrekking tot tijdelijke bestanden en recente geschiedenis.

Om tijdelijke bestanden op uw systeem te wissen:

• Klik op de knop Tijdelijke bestanden verwijderen.

Om recente geschiedenisitems op uw systeem te wissen:

• Klik op de knop Recente geschiedenis wissen.