PC Health Advisor biedt een verscheidenheid aan gratis hulpmiddelen om de algehele prestaties van uw pc te verbeteren, te vinden onder de tabbladen Optimaliseren en Schijf binnen het programma.

U kunt de Optimize-pagina openen vanuit het hoofdvenster van PC Health Advisor. Klik op een van de kopjes hieronder om meer te weten te komen over elk hulpmiddel.

Om de pagina Optimaliseren te bekijken:

• Klik in het hoofdvenster op het tabblad Optimaliseren.

De Optimize-toolset bevat het volgende:

• Procesbeheer: geeft een lijst met processen weer, die u kunt kiezen om te beëindigen om de systeemprestaties te verbeteren.
  • Opstartbeheer: geeft de items weer die zijn ingesteld om te starten wanneer u uw computer opstart. U kunt kiezen om items uit te schakelen of te verwijderen om de opstartsnelheid te verbeteren.
  • Browser Object Manager: Browser Helper Objects zijn browser plug-ins. Deze items worden weergegeven en u kunt ervoor kiezen ze uit te schakelen om de browsersnelheid te verbeteren.
  • Windows optimaliseren: geeft Windows-instellingen en -opties weer voor het wissen van tijdelijke bestanden en items voor recente geschiedenis, zodat u de systeemprestaties kunt verbeteren.
  • Bestandsextensiebeheer: geeft File Extension Manager weer waarin u elke bestandsextensie kunt invoeren en er beschikbare software voor kunt vinden. De resultaten bevatten een beschrijving, informatie over de software, recensies, licentieverlening (of gratis) en een link naar de software om een toepassing van uw keuze te downloaden.