Hvis du nylig har utført en skanning med PC Health Advisor, er det mulig at Chrome-bokmerkene dine ble fjernet. Dette skyldes at Chrome lagrer bokmerkedata på et enkelt sted, som også brukes til å lagre informasjon om nettlesingsloggen. Når nettlesingsloggen din er fjernet, kan du også miste bokmerkeinformasjon.

For å forhindre at PC Health Advisor fjerner denne informasjonen i fremtiden:

1. Vennligst åpne PC Health Advisor, klikk på Innstillinger-fanen øverst.
  2. Klikk på Personverninnstillinger-ikonet.
  3. Merk av for Google Chrome under Nettleserhistorikk