Personverninnstillingene i PC Health Advisor er en funksjon som er utformet for å rense områder på datamaskinen der informasjon om surfingen er lagret. Hvis du lagrer filer i mappen for slettede elementer eller midlertidige filer, blir disse filene fjernet av PC Health Advisor.

Slik hindrer du at PC Health Advisor fjerner slettede eller midlertidige filer:

1. Åpne PC Health Advisor og klikk Klikk for å starte søk.
  2. Vent til søkeresultatet vises.
  3. Klikk Rediger ved siden av Personvernfiler.
  4. Fjern merket for alle avmerkingsboksene under Papirkurv for e-post.

Dette hindrer at programvaren sletter filene fra mappen for slettede elementer.

Du kan også velge å lagre filene i en mappe som ikke renses av PC Health Advisor. Du bør vanligvis unngå lagring av viktige filer i mapper for slettede eller midlertidige filer.