PC Health Advisor er et verktøy som sikrer at datamaskinen kjører optimalt. Kraftig og effektiv søketeknologi brukes til å identifisere og løse eventuelle problemer som kan løses automatisk. PC Health Advisor har i tillegg en rekke verktøy som gjør det enkelt å forbedre datamaskinytelsen. Med PC Health Advisor kan du justere så mye eller så lite du vil.

PC Health Advisor inneholder:

• Søk som oppdager uønskede elementer i Windows-registret.
  • Innstillinger som du enkelt kan konfigurere for å optimere minnebruken.
  • Duplikatsøkerverktøy for å finne og administrere duplikatfiler.
  • Diskbehandling for fjerning av hurtigbuffer- og historikkelementer.
  • Oppstartbehandling for å deaktivere elementer som kjører automatisk, slik at du kan spare ressurser og gjøre oppstarten raskere.
  • Mye annet!

Som med alle ParetoLogic-programmer, har du tilgang til vårt prisvinnende støtteteam hvis du trenger hjelp.