Hvis du mottar en melding om at setetallet overskrides, eller lisensen bare er ment for en datamaskin, skyldes denne feilen vanligvis en anti piratkopieringsfunksjon i vår programvare.

Vær oppmerksom på at en lisens er gyldig for en datamaskin, men kan flyttes til hvilken som helst datamaskin når som helst. For å gjøre dette, må du først fjerne lisensnøkkelen fra den gamle datamaskinen.

Slik fjerner du lisensnøkkelen:

MERK: Vær sikker på at du noterer deg lisensnøkkelen før du følger trinnene nedenfor.

1. Fra hovedvinduet til PC Health Advisor, trykk på (i) knappen øverst til høyre.
  2. Klikk på Fjern lisens-knappen nederst i vinduet.
  3. Klikk Ja for å fjerne lisensnøkkelen.

Nå kan du legge inn lisensnøkkelen din på en hvilken som helst annen datamaskin.

Hvis den gamle datamaskinen ikke lenger er tilgjengelig for ulisensiering, eller hvis du ellers ikke klarer å rette opp problemet, kan du kontakte vårt supportteam. Vi vil gjerne være med hjelp!