PC Health Advisor er som standard satt til å skanne to ganger per uke. For å se tidsplanen din, åpne PC Health Advisor, klikk på Innstillinger-fanen og klikk deretter på Søkeplan-knappen.

Slik endrer du skannetiden:

1. Vennligst klikk på tidsplanen du vil endre for å velge den.
  2. Klikk på Rediger...-knappen.
  3. Endre planleggingsinnstillingene.
  4. Klikk på OK.

For å opprette mer enn en tidsplan:

1. Klikk på Ny... knappen.
  2. Skriv inn ønsket tidsplan.
  3. Klikk på OK.

Planleggingsalternativer:

• Starttid - Timer og minuttintervaller sett med rullegardiner.
  • Planlagt på - Dager i uken avmerkingsbokser for å velge en eller flere dager i uken.

Slik sletter du en tidsplan:

1. Vennligst klikk på tidsplanen du vil endre for å velge den.
  2. Klikk på Slett-knappen.
  3. Klikk Ja.