PC Health Advisor minimeres til systemstatusfeltet når det ikke er i bruk, slik at du fremdeles har hurtig tilgang til alle funksjonene. Du kan høyreklikke ikonet i systemstatusfeltet for å åpne programmet, eller til og med starte et søk. Når du holder musepekeren over ikonet, vises et sammendrag over det siste søkeresultatet.

Slik deaktiverer du minimering til systemstatusfeltet:

1. Åpne PC Health Advisor, og klikk kategorien Innstillinger.
  2. Klikk Generelle innstillinger.
  3. Fjern merket ved siden av Vis avslutningsalternativer når lukkeknappen (X-knappen) klikkes og oppføringen nedenfor, Minimer til systemstatusfeltet i stedet for å avslutte.