Hvis du har en langsom datamaskin, kan det hende du kan bruke Oppstartsbehandling i PC Health Advisor til å frigjøre systemressurser. Med Oppstartsbehandling kan du forbedre hastigheten til datamaskinen ved å bli kvitt unødvendige programmer som startes når datamaskinen starter.

Hvis du vil vise listen for Oppstartsbehandling, går du til hovedvinduet for PC Health Advisor og klikker Oppstartsbehandling. Her kan du deaktivere eventuelle programmer du ikke trenger.

Hvis datamaskinen fremdeles er langsom etter at du har brukt Oppstartbehandling, kan det hende du bør bruke defragmenteringsfunksjonen i PC Health Advisor. Hvis du vil defragmentere disken, klikker du kategorien Disk, og deretter klikker du Defragmenter. I skjermbildet for defragmentering kan du merke en stasjon og klikke Analyser for en oversikt. Det vises en melding hvis defragmentering er nødvendig.