PC Health Advisor tilbyr et utvalg av gratis verktøy som hjelper deg med å administrere filene og frigjøre diskplass på PCen.

Du kan få tilgang til Disk-siden fra hovedvinduet til PC Health Advisor.

Slik viser du Disk-siden:

Fra hovedvinduet klikker du kategorien Disk.

Den gratis diskverktøyet inneholder følgende:

• Duplikatsøker: Du kan finne dupliserte filer som ligger på systemet ditt og fjerne dem for å frigjøre diskplass.
  • Gjenopprett punktleder: Du kan administrere systemgjenopprettingspunktene for å frigjøre diskplass og du kan returnere systemet til et tidligere gjenopprettingspunkt.
  • Defragmenter: Du kan defragmentere harddisken din for å forbedre ytelsen.
  • Fjern midlertidige filer: Når du sletter de midlertidige elementene, fjerner du flere vanlige mapper som inneholder midlertidige filer opprettet av programmer. Du fjerner også midlertidig filbuffer i Internet Explorer.
  • Fjern nylig historikk: Når du fjerner de siste historikkelementene, fjerner du de nyeste startmeny-dokumentoppføringene.

Fjern midlertidige filer og nyere historie

Fra Disk-siden kan du frigjøre plass med hensyn til midlertidige filer og nyere historie.

Slik sletter du midlertidige filer på systemet ditt:

• Klikk på knappen Fjern midlertidige filer.

Slik fjerner du de siste historikkelementene på systemet ditt:

• Klikk på Fjern nylig historikk-knappen.