PC Health Advisor tilbyr et utvalg av gratis verktøy som hjelper deg med å forbedre datamaskinens generelle ytelse, funnet under fanene Optimer og Disk i programmet.

Du kan få tilgang til optimaliseringssiden fra hovedvinduet til PC Health Advisor. Klikk på et av overskriftene nedenfor for å lære mer om hvert verktøy.

Slik viser du optimaliseringssiden:

• Fra hovedvinduet klikker du på kategorien Optimer.

Optimeringsverktøyet inneholder følgende:

• Prosessbehandling: Viser en liste over prosesser, som du kan velge å avslutte for å forbedre systemytelsen.
  • Oppstartsbehandling: Viser elementene som er satt til å starte når du starter datamaskinen. Du kan velge å deaktivere eller fjerne elementer for å forbedre oppstartshastigheten.
  • BHO-behandlingBrowser Helper Objects er nettleser plugin-moduler. Disse elementene vises, og du kan velge å deaktivere dem for å forbedre nettlesingshastigheten.
  • Optimer Windows: Viser Windows-innstillinger og alternativer for å rydde Midlertidige filer og Nylig Historikk-elementer slik at du kan forbedre systemytelsen.
  • Filtypebehandling: Viser filutvidelsesbehandleren hvor du kan skrive inn en filtillegg og finne tilgjengelig programvare for den. Resultatene inkluderer en beskrivelse, informasjon om programvaren, anmeldelser, lisensiering (eller gratis), og en lenke til programvaren for å laste ned et program du ønsker.