Det gratis Driver Manager-værktøj i PC Health Advisor er blevet pensioneret. Da databasen ikke længere modtager opdateringer, er der ingen resultater at returnere. Bemærk, at Microsoft inkorporerer driveropdateringer i deres Windows-opdateringer. Hvis du har et nyere system, er dette allerede medtaget.

Dit abonnement indeholder gratis support til en række forskellige problemer. Hvis der er et specifikt driverproblem, du forsøger at løse, skal du give os så mange oplysninger som muligt om driveren og de problemer, du har oplevet, så vi kan hjælpe dig så godt som muligt.