Der er flere indstillinger, som du kan konfigurere for at give automatisk funktionalitet

For at se de generelle indstillinger:

Klik på fanen Indstillinger i hovedvinduet, og klik på knappen Generelle indstillinger.

Anbefalinger og noter:

Følgende er anbefalinger og noter relateret til hver af indstillingerne.

1. Start programmet, når Windows starter.
Dette er nyttigt, hvis du planlægger at bruge programmet ofte eller i situationer, hvor lanceringen af dit system er problematisk, og du vil scanne og rette genstande med det samme.

2. Start automatisk scanningen, når programmet starter.
En automatisk scanning, når du starter, kan gemme dig et skridt for øjeblikkeligt at registrere genstande. Vi anbefaler, at du bruger dette, når du har valgt indstillinger for registreringsdatabasen og privatlivets scanning efter eget valg.

3. Opret gendannelsespunkt, inden du fastsætter elementer.
Denne indstilling er aktiveret som standard. Vi anbefaler at have dette aktiveret, så du kan gendanne dit system til en tidligere tilstand, hvis din computer ikke fungerer som forventet.

Systemgendannelsespunktet er tilgængelig, hvis du bruger Windows 10, 8.1, 7, Vista eller XP.

4. Start automatisk reparation af genstande efter scanning.
Denne indstilling bruges bedst, når du har en god forståelse af programmet og har tilpasset indstillingerne. Det er også nyttigt, når det bruges i forbindelse med planlagte scanninger.

5. Vis tilgængelige Exit handlinger, når du klikker på knappen Luk "X".
Denne indstilling er aktiveret som standard. Det er nyttigt, hvis du vil bekræfte din hensigt om at afslutte programmet eller minimere det til systembakken.

6. Minimer til systembakken i stedet for at gå ud.
Når Generel indstilling 5 er markeret, er indstillingen for at minimere til systembakken deaktiveret (gråtonet). Du kan rydde Generel indstilling 5 og derefter tjekke denne indstilling for at minimere til systembakken. I dette tilfælde er hovedvinduet lukket, programmet fortsætter i baggrunden, og programikonet forbliver tilgængeligt i systembakken.

7. Vis produktnyheder, når programmet starter.
Produktnyheder er primært vant til at give dig besked om relevante oplysninger, såsom produkt- og databaseopdateringer, herunder opdateringer til opdatering af personlige oplysninger, opdateringer af aktive processer, ugentlige opdateringer af malware og funktionsopdateringer. For eksempel vises hver gang malware-databasen opdateres på PC Health Advisor-serveren en besked til dig, herunder en kort oversigt, herunder de elementer, der blev tilføjet. Denne indstilling er aktiveret som standard.

8. Underret mig, når malware-processer er registreret.
Applikationer indlæser processer, når du starter dit system. Processer er forekomster af et softwareprogram, der kører på et system. Hvis PC Health Advisor registrerer eventuelle processer, der er genereret af malware ved opstart, eller når proceslisten opdateres, modtager du en meddelelse. Der vises en popup-besked fra proceslinjen, og du kan klikke på den for at starte en scanning. Ved at gøre det vil du være i stand til at fjerne malware. Som standard er denne indstilling aktiveret.

9. Underret mig, når drevet er fragmenteret mere end _%.
Du vil modtage besked, hvis fragmenteringsanalysen angiver en diskfragmentation, der overstiger det niveau, der er valgt. For eksempel, efter at have udført en diskdefragtsanalyse, gemmes resultaterne. Når du starter programmet (og derefter hver uge), vises en meddelelse, hvis niveauet overstiger den angivne indstilling. Du kan klikke på beskeden, der skal hentes direkte til siden Defrag. Med denne indstilling kan du justere niveauet ved at skrive et nummer i den medfølgende boks. Standardværdien er 3%.

Jo lavere procentdelen er, jo flere meddelelser vil du modtage. Husk dog, at dit system kan vise problematiske symptomer, hvis drevet er for fragmenteret.

10. Underret mig, når jeg forsøger at åbne ukendte filtyper.
Du modtager besked, når du forsøger at åbne en fil, der ikke har en tilknyttet applikation. Du har mulighed for at bruge PC Health Advisor til at søge efter software til at håndtere denne filtype eller bruge Windows til at administrere den. Denne indstilling er aktiveret som standard.