For at se siden Om (i) skal du gøre følgende:

I hovedvinduet skal du klikke på knappen (i) øverst til højre i vinduet.
De varer, der er angivet på siden Om, indeholder din produktversion, registreringsoplysninger og afregistreringskontroller.

Registrering og Afmelding

Afsnittet nederst på siden Område viser registreringsoplysninger og de-registreringskontroller.

Fornyelse af din licensnøgle

Hvis din licens er ved at udløbe, kan du fornye den. Du skal bruge en internetforbindelse til at forny din licens.

Fornyelse af din licensnøgle:

1. Vælg hovedknappen (i) øverst til højre i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Forny. Din internetbrowser åbnes.
  3. Følg trinene som angivet.
  4. Afslut programmet.
  5. Start PC Health Advisor, vælg knappen (i) i hovedvinduet og kontroller abonnementsdatoen for at kontrollere, at licensen er ny.

Hvis du fornyer din licens, mens der er resterende tid på din tidligere registrering, tilføjes tiden i overensstemmelse hermed.

Køb ekstra licenser

Du kan også købe nye licenser, som du kan bruge til at køre PC Health Advisor på andre computere.

At købe ekstra licensnøgler:

1. Vælg hovedknappen (i) øverst til højre i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Køb ekstra licenser. En internetbrowser åbnes.
  3. Følg trinene som angivet.

De-registrering

Der er situationer, der opstår, hvor det er til din fordel at afregistrere PC Health Advisor. I tilfælde af at du migrerer til en ny computer eller genopbygger din computer til at bruge et nyt eller nyt operativsystem, vil du gerne bruge funktionen Dehost.

For at dehost din licensnøgle skal du gøre følgende:

1. Vælg hovedknappen (i) øverst til højre i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Dehost nederst i vinduet.
  3. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Der er visse situationer, hvor du skal unlicense produktet for at bevare nogle værtsoplysninger. For eksempel, hvis din licens er udløbet, og du har købt en ny, skal du begynde med at Unlicensing programmet, så du kan indtaste den nye nøgle.

For at unlicense produktet skal du gøre følgende:

1. Vælg hovedknappen (i) øverst til højre i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Unlicense, der findes nederst i vinduet.
  3. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Opdateringer

I hele dit abonnements levetid modtager du gratis produktopdateringer. PC Health Advisor udfører som standard automatisk kontrol af opdateringer, når du starter dit system. Du kan tilpasse opsætningsopsamlingsindstillingerne til at konfigurere planlagte opdateringstider, hvis du foretrækker det.

For at ændre programopdateringsindstillingerne:

1. Klik på knappen (i) øverst til højre i vinduet i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Opdater indstillinger....
  3. Vælg Automatisk opdatering, Tilpasset opdatering eller Deaktiver opdatering
  4. Rediger indstillingerne til dine specifikationer, og klik derefter på Gem.

Auto eller tilpassede opdateringer

Du kan indstille PC Health Advisor til at kontrollere efter opdateringer automatisk inden for en uges periode, eller du kan oprette en tilpasset opdatering, hvor du vælger en eller flere dage i ugen og opdateringstidspunktet.

Sådan konfigureres automatiske opdateringer:

1. Klik på knappen (i) øverst til højre i vinduet i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Opdateringsindstillinger ....
  3. Vælg indstillingen Automatisk opdatering.

Sådan konfigurerer du tilpassede opdateringer:

1. Klik på knappen (i) øverst til højre i vinduet i hovedvinduet.
  2. Klik på knappen Opdateringsindstillinger....
  3. Vælg indstillingen Custom Update.
  4. Rediger indstillingerne.

Du kan også gennemse 'Privacy Policy' samt 'Read EULA' - Slutbrugerlicensaftale.

Der er også mulighed for at afinstallere PC Health Advisor her.