PC Health Advisor tilbyder følgende funktioner og fordele:

Microsoft Windows 10-kompatibel: PC Health Advisor arbejder med det nyeste Microsoft-operativsystem, Microsoft Windows 10 (32-bit og 64-bit).

Brugerdefinerede system scans: Du kan tilpasse, hvordan PC Health Advisor scanner dit system ved kun at vælge de elementer, du vil scanne. Der er en liste over elementer, som du kan kontrollere eller rydde, før du kører en systemscanning.

Optimeringsfunktionalitet: Der er et sæt værktøjer, der er designet til at give bedre optimering til dit computersystem. Disse værktøjer hjælper dig med at styre systemprocesserne, opstartsartikler, browserobjekter, Windows-optimering og håndtering af filudvidelser. Hvis din computer har problemer med at åbne en fil, bliver du automatisk underrettet og har mulighed for at bruge PC Health Advisor til at søge efter løsninger.

Diskfunktionalitet: Der er et sæt værktøjer, der vil udstyre dig til styring af dit diskplads, herunder detektion og fjernelse af dubletter, fjernelse af forældede gendannelsespunkter og rydning af midlertidige filer og nyere historikpunkter.

Tilpasning: Du kan vælge, hvilke værktøjer der vises på Hjemmesiden for nemt at få adgang til de mest brugte funktioner. Du kan også vælge, hvilken scanningskomponent du vil medtage, når du starter en scanning.

Valg og fjernelse: Du kan vælge at rette alle de ting, PC Health Advisor har opdaget, efter at det har afsluttet en scanning. Du kan også kun vælge dem, du vil have faste. Når resultaterne vises, placerer du elementer, som du ikke vil have fast på oversigtslisten.

Ikon for systemskuffe: Ikonet til pc-sundhedsadministratorbakken indeholder flere praktiske menupunkter, der giver hurtig og nem adgang til almindeligt anvendte funktioner. Fra ikonmenuen i systemfelt kan du nemt starte PC Health Advisor, starte en scan og få opdateringer. Du kan også hurtigt se resultaterne af den nyeste PC Health Advisor scan.

Ignorer liste: PC Health Advisor giver dig mulighed for at ignorere genstande, der er blevet registreret, efter at registreringsdatabasen er scannet. På den måde ignoreres disse elementer for efterfølgende scanninger. Der er en ignoreringsliste, som du kan administrere, hvis du vil have disse genstande scannet og fikseret i fremtiden.

Automatisk scanning med planlægningsværktøjet: Med PC Health Advisor kan du oprette tidsplaner, så der registreres en registreringsdatabase automatisk. Ved hjælp af tidsplanfunktionen kan du indstille mere end en tidsplan til at køre dagligt, ugentligt, månedligt, ved systemstart og mere.

Automatiske opdateringer: PC Health Advisor opdateres automatisk, når en er tilgængelig, så du aldrig behøver at spekulere på, om din software er opdateret eller ej.

Automatisk reparation: PC Health Advisor giver dig mulighed for at foretage en automatisk reparation af detekterede genstande efter en scanning. Du kan konfigurere indstillingerne, så der opstår en reparation af detekterede emner efter hver scanning.

Gendan: Et gendannelsespunkt oprettes automatisk hver gang du bruger PC Health Advisor. Du kan gendanne de genstande, der blev rettet.

Defrag værktøj: Du kan defragmentere din harddisk for at lette ydelse tab; et alt for fragmenteret system kan føre til ekstra tidslancering applikationer og åbning af filer.

Startup Manager: PC Health Advisor giver hurtig og nem adgang til programmer, der startes, når du starter din computer. Du kan aktivere og deaktivere programmer i opstartslisten.