Hvis PC Health Advisor-softwaren vises som udløbet efter en nylig opdatering, skal du fjerne den og installere den igen.

Kontroller, at programmet er helt lukket, inden du fjerner ParetoLogic PC Health Advisor. PC Health Advisor kan være minimeret lige ved siden af systemets ur på proceslinjen, så der er nem adgang til det. Klik på ikonet på proceslinjen, og vælg afslut, hvis PC Health Advisor kører på proceslinjen.

Følg disse trin for at afinstallere et program:

1. Gå til dit skrivebord og tryk på Windows Start-tasten på tastaturet.
  2. Vælg Kontrolpanel, eller skriv Kontrolpanel og vælg det fra listen.
  3. Under sektionen programmer, vælg Fjern et program (eller Programmer og funktioner).
    • Alternativt kan du i et Windows 8/10-system højreklikke på ikonet Start (fire flisebelagt) i nederste venstre hjørne og vælge "Programmer og funktioner" eller "Apps og funktioner" der.
  4. Vælg det program, der skal fjernes.
  5. Klik på knappen Afinstaller.

Når du har fjernet PC Health Advisor, skal du hente og installere den igen. Kontakt os, hvis du har problemer med at geninstallere programmet.

Du kan installere PC Health Advisor ved at gøre følgende:

1. Gå til: http://installers.paretologic.com/pchealthadvisor/da/revenuewire/, og hent PC Health Advisor.
  2. Klik på Kør for at starte installationen.
  3. Følg prompterne, klik på Næste for at fortsætte og på Enig for at acceptere licensaftalen.
  4. Vælg en standardinstallation eller enbrugerdefineret installation.
  5. Klik på knappen Næste.
  6. Vælg det sted, hvor PC Health Advisor skal installeres. Vi anbefaler standardindstillingen: "C:\Programmer\ParetoLogic\PCHA".
  7. Klik på Installer.
  8. Vælg Kør ParetoLogic PC Health Advisor, og klik på Udfør.

Når PC Health Advisor er installeret og kører, kan du registrere programmet ved at gøre følgende:

1. Åbn programmet, og klik på knappen "i" øverst til højre.
  2. Skriv licensnøglen i tekstfeltet, der vises.
  3. Klik nu på OK.