Firefox kan indstilles til at slette browseroversigten automatisk, når programmet lukkes ned.


Sådan slettes oversigten automatisk:


  1. Klik på Tools i toppen af vinduet med Firefox, og vælg derefter Options...
  2. Klik på fanen Privacy.
  3. Vælg Use custom settings for history ud for "Firefox Will:".
  4. Der vises en række indstillinger. Behold standardindstillingerne indtil videre.
  5. Marker afkrydsningsfeltet ud for Clear history when firefox closes.
  6. Klik evt. på knappen Settings ud for denne indstilling for at angive præcist, hvilke oplysninger der skal slettes automatisk.
  7. Klik på OK for alle åbne menuer, hvor der skal gemmes ændringer.