I øjeblikket scannes og fjernes elementer i følgende vha. indstillingerne for scanning af personlige informationer i ParetoLogic PC Health Advisor Categories:

• Windows-cache og oversigt
  • Oversigt over internet og onlinemeddelelser
  • Oversigt over MS Office
  • Oversigt over fildeling
  • E-mail-papirkurv

Du kan redigere indstillingerne for scanning af personlige informationer ved at følge instruktionerne nedenfor:

1. Åbn ParetoLogic PC Health Advisor
  2. Klik på knappen Indstillinger
  3. Klik på knappen Indst. for personlige info
  4. Gennemgå listen, og fjern markeringen af områder, der ikke skal scannes.

BEMÆRK: Du kan fjerne hele kategorier fra scanningen eller klikke på titlen på en kategori for at udvide og redigere underkategorierne for hver.