Bemærk: Hvis du udskifter en engelsk version af PC Health Advisor med en lokaliseretversion, bedes du helt afinstallere den engelske version først.

Du kan installere PC Health Advisor ved at gøre følgende:

1. Gå til: http://installers.paretologic.com/pchealthadvisor/da/revenuewire/, og hent PC Health Advisor.
  2. Klik på Kør for at starte installationen.
  3. Følg prompterne, klik på Næste for at fortsætte og på Enig for at acceptere licensaftalen.
  4. Vælg en standardinstallation eller enbrugerdefineret installation.
  5. Klik på knappen Næste.
  6. Vælg det sted, hvor PC Health Advisor skal installeres. Vi anbefaler standardindstillingen: "C:\Programmer\ParetoLogic\PCHA".
  7. Klik på Installer.
  8. Vælg Kør ParetoLogic PC Health Advisor, og klik på Udfør.

Når PC Health Advisor er installeret og kører, kan du registrere programmet ved at gøre følgende:

1. Åbn programmet, og klik på knappen "i" øverst til højre.
  2. Skriv licensnøglen i tekstfeltet, der vises.
  3. Klik nu på OK.

Hvis du har forlagt oplysningerne om din licensnøgle, kontakt os.