Browserhjælpeobjekterne er tilføjelser til internetbrowseren, som vises som værktøjslinjer eller tilføjelsesprogrammer i browseren.

Håndtering af browserhjælperobjekter:

1. Vælg fanen Optimer, og klik derefter på knappen Browserobjektstyring.
  2. Marker de objekter på listen med browserhjælpeobjekter, du vil aktivere på computeren.
  3. Fjern markeringen ud for de objekter, du vil deaktivere.

Du kan også bruge knapperne Aktiver alle eller Deaktiver alle til at slå alle browserobjekter til eller fra.

Hvis der er elementer, du er i tvivl om, kan du søge efter programmet på Google. Udviklerne af lovlige browserhjælpeobjekter bør have et websted med yderligere oplysninger.