Dubletfinder er et værktøj beregnet til at søge efter identiske filer, der fylder på systemet. Når disse filer er fundet, har du mulighed for at fjerne dem.

Benyt følgende fremgangsmåde for at finde dubletfiler:

1. Klik på knappen Dubletfinder på hovedsiden.
  2. Klik på knappen Gennemse.. for at angive, hvor der skal søges efter dubletfiler.
  3. Vælg en mappe, og klik på OK. Klik på Find dubletter for at starte søgningen.
  4. Marker de filer på listen med fundne elementer, du vil slette eller flytte.
  5. Klik nu på Flyt elementer for at overføre dem til en ny placering, eller klik på Slet elementer for at slette filerne.

PC Health Advisor registrerer ikke vigtige systemfiler eller filer, det ikke er sikkert at fjerne.

Du kan også åbne en vilkårlig fil for at undersøge den. Marker filen, og klik på knappen Åbn element for at gøre det.

Hvis du er klar over, at en fil er en dublet, men ikke ønsker at handle, kan du markere den og klikke på Fjern fra liste for at springe filen over ved fremtidige scanninger.