Du kan bruge PC Health Advisor til at vælge de programmer, der skal startes, når Windows starter. Med Startstyring kan du forbedre systemets hastighed ved at sikre, at kun vigtige elementer indlæses under starten, og derved forhindre, at unødvendige programmer sluger ressourcerne.

Åbn PC Health Advisor, og klik på knappen Startstyring for at få Startstyring vist.

I Startstyring vises en oversigt over programmer, der indlæses, når Windows starter. Du kan få elementerne vist og deaktivere dem, du ikke behøver. Hvis du er i tvivl om, hvad en post gør, så anbefaler vi, at du søger efter oplysninger herom online. Der er måske et par programmer, du skal lade køre ved start for at du kan bruge computeren normalt, f.eks. Bluetooth eller Java.

Sådan deaktiveres et program: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af elementet.

Sådan aktiveres et program: Markér et element på listen.

Du kan aktivere eller deaktivere alle programmer med knapperne Aktivér alle eller Deaktiver alle i nederste højre hjørne.

Du kan også fjerne elementer fra Start, hvis de aldrig skal køre, når Windows indlæses. Når du fjerner et element fra listen, kan du ikke fortryde handlingen.

Sådan fjernes et program:

1. Klik på knappen med det røde "X" knyttet til elementet.
  2. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.