Du kan bruge Filtypestyring til at få oplysninger om en bestemt filtype og modtage en oversigt over anbefalet software til at åben filen.

Sådan bruges Filtypestyring:

1. Klik på knappen Optimer.
  2. Klik på knappen Filtypestyring.
  3. Angiv filtypen, f.eks.: .doc eller .xlsx, i boksen Filtype.
  4. Klik nu på knappen Find software.

På listen vises gratis software øverst og betalt software efter en vurdering af egnethed.

I visse tilfælde kan en filtype anvendes til flere programmer. Den mest almindelige anvendelse vises øverst på listen.

Sådan henter du det foreslåede program:

1. Klik på knappen Hent ud for programmet.
  2. Hvis overførslen ikke begynder automatisk, vises stedet, hvor programmet kan hentes, i browseren.