Det kan skyldes en konflikt mellem Oversigt over tredjepartsprogrammer i PC Health Advisor og det pågældende program.

Sådan finder du ud af, om det er årsagen:

1. Åbn PC Health Advisor.
  2. Klik på fanen Indstillinger.
  3. Klik nu på Indst. for personlige info.
  4. Klik på titlen Oversigt over tredjepartsprogrammer for at få en oversigt over relevante elementer.
  5. Find programmet, der volder problemer, og fjern markeringen i feltet ud for det.

Kontakt vores supportafdeling, hvis problemet fortsætter.

Vores supportafdeling hører gerne fra dig, hvis vi kan tilbyde assistance eller oplysninger. Du kan kontakte os ved at klikke på linket Stil et spørgsmål over denne artikel i videnbasen.

Send os en komplet beskrivelse af problemet:

• En detaljeret beskrivelse af dit problem.
  • Hvad du foretog dig med computeren, da problemet opstod.
  • Eventuelle oplysninger om computerens konfiguration med relation til problemet, f.eks. hardware, operativsystem og eventuel anden software, der er involveret i fejlen.

Vi hører gerne fra dig, så vi kan hjælpe.