Sletning af gemte adgangskoder og loginoplysninger øger sikkerheden for dine oplysninger. Det er dog ikke et kritisk sikkerhedstrin, og generelt kan deaktiveres sikkert.

For at forhindre, at PC Health Advisor fjerner internetbrowseradgangskoder:

1. Åbn PC Health Advisor, klik på fanen Indstillinger og derefter på knappen Privacy Settings.
  2. Vælg sektionen Internet Browsing History.
  3. Udvid den kategori, der svarer til den browser, du bruger, ved at klikke på den.
  4. Fjern markeringen for Gemte Adgangskoder/Adgangskoder sammen med andre kategorier, du ikke ønsker at have rengjort.

Afhængigt af sikkerhedsniveauet, du ønsker, kan du også fravælge "Cookies", "Favorites", "History (visited sites)" og "Auto-Complete form data".